Stijn van Bergen

Junior adviseur

“Vanuit mijn opleiding Integrale Veiligheidskunde en Middelbaar Veiligheidskunde ben ik eerst als meeloopstagiair binnen gekomen bij BMD Advies, waar ik vervolgens twee maanden als vakantiekracht ben gebleven. Ook heb ik mijn afstudeerstage bij BMD Advies mogen doen in samenwerking met een klant, en heb ik ervoor gekozen om in 2024 officieel in dienst gegaan bij BMD Advies als Junior Adviseur Arbo en Veiligheid.”

Waarom werk je bij BMD?

“De hierboven beschreven werkzaamheden en samenwerkingen zeggen mogelijk meer als woorden. Vanaf de eerste weken voelde het werken bij BMD al als vertrouwd, waarbij je warm wordt ontvangen en het vertrouwen krijgt om aan opdrachten mee te werken. Het onderhouden van klantcontacten en het helpen van bedrijven op het gebied van Arbo en veiligheid spraken mij erg aan. De binnenkomende opdrachten zijn veelal verschillend, waardoor vrijwel geen dag hetzelfde is. Hiernaast biedt BMD mij de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen en mijn kennis te verbreden.”

Buiten mijn werkdag

“In mijn vrije tijd sport ik veel of ben ik veel met sport bezig. Als groot liefhebber van alle niveaus dat het voetbal te bieden heeft, ben ik veel langs het veld te vinden. Hiervoor ben ik wekelijks te vinden bij de plaatselijke amateurvereniging en bij ‘mijn clubje’ Willem II. Met vrienden zijn, een festival bezoeken of de zon opzoeken zijn mijn andere bezigheden waar ik erg van kan genieten.”

Expertise

Arbo: RI&E, Machineveiligheid en PSA