Downloads

QHSE Helpdesk Trendrapport – Q1 2022

Ieder kwartaal leggen we de vragen die deelnemers stellen aan onze QHSE Helpdesk naast dat wat we zien in de markt. Door de diversiteit aan deelnemers in het BMD Netwerk, onze landelijke dekking en de actuele kennis van onze adviseurs geven we je praktische handvatten om aan de slag te gaan. Download het QHSE Helpdesk Trendrapport.

QHSE Helpdesk Trendrapport Q1 2022

We kijken terug op het kwartaal waarin het gros van de coronamaatregelen werd opgeheven en de dagen weer langer worden.

  • Thuiswerkplek inrichting – Stel dat je werknemers thuis willen werken, ben je dan als werknemer nog steeds verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkplek?
  • Vluchtrouteaanduiding en noodverlichting – We verwijzen je naar het bouwbesluit voor de regels rondom noodverlichting en vluchtrouteaanduiding.
  • Veilig alleen werken – Hoe borg je de veiligheid van werknemers als zij alleen werken? We geven je een aantal aandachtspunten.
  • Kunstlicht en daglicht – De dagen worden langer, dat betekent meer licht. Maar hoe zit het met verlichting op de werkvloer?
  • AERIUS berekening verplicht – Sinds mei 2019 zijn bedrijven verplicht om een stikstofdepositieberekening te hebben, ook als er niets verandert aan de verleende vergunning.

Download het trendrapport

Benieuwd naar ons volledige QHSE Helpdesk Trendrapport? Download deze via de button hieronder.

Download het rapport
QHSE Helpdesk

Snel en pragmatisch antwoord op QHSE-vragen? 

Deelnemers van het BMD Netwerk kunnen met al hun vragen op het gebied van arbo, veiligheid, milieu, kwaliteit, managementsystemen en organisatie terecht bij onze QHSE Helpdesk.
Stel een vraag
Lees verder

Ook interessant