Cursussen en trainingen

Cursus Management & Systemen

Cursus Management & Systemen

Het opzetten van ISO managementsystemen wordt vaak als ingewikkeld, complex en veel ballast ervaren. Een managementsysteem kan jouw organisatie wel helpen haar prestaties te verbeteren. Naast de HS (Harmonized Structure) is in vele gevallen ook de verplichting tot het hebben van procedures gewijzigd. Daarnaast is in de organisatie vaak al meer informatie voorhanden die ondersteunt bij het opstellen van een managementsysteem.

Onze werkwijze

In onze trainingen wisselen we de theorie af met praktijk. We richten ons met deze cursus niet op het uitvoeren van een interne audit, maar op het inzichtelijk maken van de ISO structuur. Je leert bij ons hoe je hier op een praktische manier invulling aan geeft.

Het programma

In deze cursus nemen we je mee in de ontwikkeling van de normen en de HS. Wat betekent dit, wat houdt het in, wat kan ik met HS en waarom is het belangrijk. Vervolgens gaan we op een praktische manier aan de hand van voorbeelden de onderdelen van de HS opzetten. Door het op een gestructureerde manier opzetten van de HS, ontstaat een basis die vervolgens voor elke ISO norm kan worden toegepast. Er hoeven dan alleen de norm specifieke zaken aan toegevoegd te worden. Zo ontstaat een overzichtelijk, beheersbaar en toepasbaar managementsysteem dat jouw organisatie in staat stelt zich verder te ontwikkelen. Verder komen de onderstaande onderwerpen aan bod.

  • Overeenkomsten tussen normen
  • Opzetten onderdelen van de HS met een praktijk voorbeeld
  • Toelichting afzonderlijke norm en PDCA-cyclus
  • Termen en begrippen
  • Relatie tot onderdelen als VCA en RI&E
  • Traject voor certificering

We starten de dag om 9.00 uur en rond 16.00 uur loop je met je (digitale) certificaat ‘op zak’ de deur uit.

Voor wie?

De cursus Management en Systemen is bedoeld voor kwaliteits-, milieu-, en Arbocoördinatoren, maar ook managers en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor kwaliteit, Arbo en/of milieu.

Investering

De kosten voor deelname aan de cursus management & systemen bedragen € 550,- per persoon excl. BTW.

Deze investering is voor een compleet verzorgde cursus, inclusief catering en cursusmateriaal. Neem je één of meer collega’s mee, dan krijgt ieder aanvullend teamlid van jouw organisatie € 100,– korting.

Incompany

Wil je de vaardigheden van jouw team/collega’s ontwikkelen? Dan verzorgen onze specialisten een incompany cursus op maat. Zo kun je meerdere collega’s tegelijk opleiden. En leren ze direct, samen in de situatie van jouw bedrijf. Voor een incompany training of cursus op maat stemmen we vooraf de doelen en verwachtingen met je af.

Incompanytrainingen
BMD Academy

Brochure Management & Systemen

Alles nog even nalezen? Download de brochure.

Bedankt voor je aanvraag!

Je ontvangt de brochure in je mailbox. Vragen? Neem contact op met ons team.Startdata
  • 19 juni 2024
    Leek