Arie Huisman

Adviseur QHSE

Wat doe ik precies?

“Ik help bedrijven met omgevingsvraagstukken. Dit kan zijn ondersteuning bij bestemmingsplantoetsing, milieuvergunningen, energie advisering en nog veel meer. Want het begrip milieu is veranderd in duurzaamheid en daar hoort ook bij zorg voor mens en omgeving. Kortom een boeiend werkveld dat elke keer verandert en elke keer ook weer een andere benadering vraagt. Ik doe dit vanaf 1996 vanuit verschillende hoeken. Overheid, zelfstandig en als in de rol van milieucoördinator bij een bedrijf.

Ik ontdekte de laatste jaren en na een korte periode bij de overheid dat het adviseren van anderen goed bij mij past. BMD Advies kwam op mijn pad en we zijn aan het werk gegaan en het bevalt erg goed. Ik werk in een combinatie van vrijheid, presteren, respect en het helpen van organisaties en daarmee ook mensen. Dit alles ook nog in een leuke omgeving en leuke collega’s. Heel prettig dus.”

Buiten mijn werkdag

“Met mijn vriendin wandel ik graag in de natuur en bezoek ik veel concerten en festivals. Ik hou ook van films, lezen, theater. Ik heb een dochter van 19 die me jong en scherp houdt, zegt ze zelf en ik denk dat dat ook zo is. Samen met haar moeder is het een mooie uitdaging om haar op te voeden. Ze is inmiddels zover dat ze zelfstandig wil gaan. Maar toch ook nog niet. Kortom: ook een dynamisch proces.

Ik zit graag op een terras met mooi weer en wandel ook graag in een stad die ik nog niet ken. Verder ben ik graag bij mijn vriendin, dochter en vrienden om gewoon lekker thuis te chillen. Niks te doen. Dat doe ik trouwens ook graag alleen. En lekker eten en drinken hoort daar ook bij.”

Expertises

  • Milieu & omgeving: o.a. Omgevingsvergunning, ruimgelijke ordening, gevaarlijke stoffen, externe veiligheid, geluid, lucht, compliance milieuwetgeving, melding milieubelastende activiteiten (Omgevingsloket), Natuurwetgeving.
  • Management & systemen: ISO 14001.