Jaline Bouman

Junior QHSE adviseur

“Binnen BMD Advies stel ik o.a. RI&E’s op, werk aan een plan van aanpak voor (opslag) gevaarlijke stoffen en voer verschillende arbo- en milieu-analyses uit. Bij elke opdracht observeer ik eerst de situatie, waarna ik gestructureerd en gedetailleerd aan de slag ga. Ik ben jong in dit vak gerold na mijn studie en vanaf het begin absorbeer ik enthousiast allerlei QHSE-oplossingen. Ik wil graag alles weten, tot in de kleinste details. Mijn nieuwsgierigheid komt ook goed van pas in mijn werk als ik gedetacheerd zit bij bedrijven.”

Waar haal ik mijn uitdaging uit?

“Met mijn studie Integrale Veiligheidskunde ben ik breed opgeleid en heb ik ervaring opgedaan bij allerlei audits. Ik krijg echt een kick van een rondgang in omvangrijke magazijnen, productiehallen of bedrijfsterreinen als ik meeloop voor een RI&E. Dan word ik uitgedaagd om op van alles te letten. Op die momenten wordt mijn keuze voor dit vak echt bevestigd. Ik voel mij helemaal op mijn plek en omarm alle arbo- en milieu-expertise van mijn collega’s. Maak dagelijks veel ervaringskilometers die mijn deskundigheid een prachtige boost geven.”

Wie ben ik nog meer?

“Ik heb vroeger altijd gebasketbald en ondanks dat ik klein en tenger ben, zijn snelheid en kracht mijn geheime wapens. Deze onverwachte kwaliteit benut ik ook volop in de keuken. Wat koken betreft haal ik heerlijk mijn hart op met het voorbereiden van een heerlijke maaltijd en ga rustig mijn gang.”

Expertises

  • Arbo & veiligheid: uitvoeren RI&E’s, gevaarlijke stoffen register, arbo audits
  • Milieu & omgeving: PGS 15 opslag gevaarlijke stoffen, afvalstromen registratie, milieu-audits
  • Digitale tools: Sufficio