Roy Martherus

Junior adviseur

Mijn naam is Roy Martherus. Ik kom oorspronkelijk uit Haarlem, maar ben geland in het mooie Brabant. Ik werk bij BMD Advies  als adviseur “Milieu en Omgeving” en “Energie & Transitie”.

Waarom BMD Advies?

Ik heb als student kennis gemaakt met BMD Advies tijdens mijn bijbaan. Wat BMD Advies doet en waar het voor staat trok mij gelijk aan omdat  de werkzaamheden aansloten op mijn studie milieukunde en de kernwaarden van het bedrijf matchen met wat ik belangrijk vind. Daarnaast denk ik dat ik zo wel inhoudelijke als adviserende kennis kan opdoen bij BMD Advies. Ik kijk ernaar uit om mijzelf bij BMD Advies verder te ontwikkelen.

Buiten je werkdag

Buiten mijn werkdag sport ik graag. Het liefst calisthenics, een sport waarbij je vooral met je eigen lichaamsgewicht traint. Denk aan optrekken of opdrukken. Daarnaast vind ik het gezellig om met mijn vrienden spelletjes te spelen en samen te eten. Ook boeken lezen houdt mij bezig. Ik lees met name geschiedenis en fantasy boeken. Verder ben ik vaak in de keuken aanwezig en is de Indonesische keuken mijn specialiteit.