Nieuws

BMD Advies is Partner of Choice!

Jaarlijks publiceert vakblad Arbo het ‘Partner of Choice’ onderzoek. Dit wordt gezien als eerste stap voor het maken van de juiste inkoopkeuze voor arboprofessionals. Dit jaar is BMD Advies geëindigd op de derde plek voor adviesdiensten Arbo & Veiligheid.

Het onderzoek

De uitkomsten van het Nederlandse ‘Partner of Choice’ onderzoek helpen arbo-experts bij het maken van de beste leverancierskeuze. Hierbij wordt de vraag gesteld “Met welke bedrijven doe je het liefst zaken op de volgende gebieden?” BMD Advies is op het gebied van Arbo & Veiligheid op een derde plek geëindigd. Een plek waar we ontzettend trots op zijn, maar ook een plek die de ambitie voedt om volgend jaar op de eerste plaats te staan.

Namens ons hele team bedanken we iedereen die BMD Advies een positieve beoordeling heeft gegeven met dit als resultaat!

Het onderzoek is gedaan onder 412 arbo-experts. Ruim driekwart van de respondenten is betrokken bij de inkoop en gaven antwoord op vragen over leveranciers en waarom zij hier zaken mee doen. Bekijk hier het complete digimagazine.

Actuele thema’s

Het onderzoek houdt rekening met actuele thema’s. Opvallend uit het afgelopen jaar is dat er meer opleiding en training zijn ingekocht, ondanks de geldende corona maatregelen. Dat merken wij ook binnen onze BMD Academy, waar wij jaarlijks klassikaal en online vele nieuwe als ervaren professionals opleiden om hun kennis te actualiseren en uit te breiden.

Omdat corona bij arboprofessionals hoog op de agenda staat en voorlopig blijft, ondersteunen wij bedrijven met name bij het nemen van maatregelen nu en beheersen van risico’s op lange termijn. Het meenemen van actuele thema’s in de risico- inventarisatie &- evaluatie (RI&E) vraagt een meer praktische ondersteuning van leverancier waardoor je als arboprofessionals ook zelf verder van groeit.

Toegevoegde waarde

Uit het onderzoek blijkt dat het toevoegen van een waarde door een leverancier in de loop van tijd belangrijker is geworden. Er wordt ook wel gesproken over een andere inkoopstrategie. Wat speelt er precies op inkoopgebied en wat is de impact hiervan op arbodienstverlening? Verschillende trends beïnvloeden jouw inkoopproces en wij helpen je daarbij.

Lees je dit en ben je nog niet bekend met BMD Advies? Bekijk dan deze pagina, of neem contact op om eens vrijblijvend kennis te maken!

Risico inventarisatie en evaluatie op de werkvloer
Arbo & Veiligheid

Ondersteuning op alle niveau's

Benieuwd naar de veiligheids-uitdagingen waar ons team bij kan helpen? Bekijk onze expertise pagina!
Bekijk Arbo & Veiligheid
Lees verder

Ook interessant