Nieuws

BMD Advies opnieuw Partner of Choice!

Jaarlijks publiceert vakblad Arbo het ‘Partner of Choice’ onderzoek. Dit wordt gezien als eerste stap voor arboprofessionals om de juiste partnerkeuze te maken. Dit jaar is BMD Advies geëindigd op de derde plek voor adviesdiensten Arbo en Veiligheid én derde plek voor de BMD Academy in de categorie Opleiding & Training.

Het onderzoek

De uitkomsten van het Nederlandse ‘Partner of Choice’ onderzoek helpen arbo-experts bij het maken van de beste leverancierskeuze. Hierbij wordt de vraag gesteld “Met welke bedrijven doe je het liefst zaken op de volgende gebieden?” BMD Advies is nu twee keer op een derde plek geëindigd. Een plek waar we zowel voor onze adviesdiensten als voor onze opleidingen ontzettend trots op zijn, maar ook een plek die de ambitie voedt om volgend jaar een stapje hoger op het ‘podium’ te komen staan. 

Namens ons hele team bedanken we iedereen die BMD Advies een positieve beoordeling heeft gegeven met dit als resultaat!

Het onderzoek is gedaan onder 233 arbo-experts. Ruim driekwart van de respondenten is betrokken bij de inkoop en gaven antwoord op vragen over leveranciers en waarom zij hier zaken mee doen. Bekijk hier het complete digimagazine.

Bekijk onze vermelding in de top 5 leveranciers in de categorieën Advies Arbo en Veiligheid en Opleiding & Training.

Actuele thema’s

Het onderzoek houdt rekening met actuele thema’s en dit jaar is dat duurzaamheid en duurzaam inkopen. In het inkoopproces komen aspecten als circulariteit, CO2-reductie en sociale aspecten aan de orde. De trend in opleiding en training met een keuze uit online en/of klassikaal zet door en is een blijvertje. Dat merken wij ook binnen onze BMD Academy, waar wij jaarlijks klassikaal en online vele nieuwe als ervaren professionals opleiden om hun kennis te actualiseren en uit te breiden. Hierin is BMD Advies niet onopgemerkt gebleven, met het resultaat: de derde plaats in categorie: Opleiding & Training.

Daarnaast heeft per 1 juli dit jaar de risico- inventarisatie &- evaluatie (RI&E) grote wettelijke veranderingen doorgemaakt met aanvullende en nieuwe toetsingseisen. Dit vraagt om meer praktische en inhoudelijke ondersteuning van de leverancier waardoor jij er als arboprofessional ook zelf verder van groeit. Het goedkoopste arbopakketje voldoet dan niet meer, full-service is dan een betere inkoopstrategie.

Toegevoegde waarde

Uit het onderzoek blijkt dat er veel veranderd is in de wereld om ons heen. Dat merken wij ook als het gaat om stikstof, schaarste van personeel, met inflatie en hoge (energie)prijzen. Het thema duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Er wordt ook wel gesproken over een andere inkoopstrategie. Wat speelt er precies op inkoopgebied en wat is de impact hiervan op arbodienstverlening? Verschillende trends beïnvloeden jouw inkoopproces en wij helpen je daarbij.

Lees je dit en ben je nog niet bekend met BMD Advies? Bekijk dan deze pagina, of neem contact op om eens vrijblijvend kennis te maken!

Arbo & Veiligheid

Ondersteuning op alle niveau's

Benieuwd naar de veiligheids-uitdagingen waar ons team bij kan helpen? Bekijk onze expertise pagina!
Bekijk Arbo & Veiligheid
Lees verder

Ook interessant