Detachering op maat

QHSE detachering flexibel en op maat

Wat bovenaan jouw QHSE-agenda staat verandert. Met maatwerk detachering ben je flexibel en heb je altijd de benodigde capaciteit en kennis voorhanden.


Detachering op maat

Meer dan één collega

Heb je behoefte aan capaciteit of kennis waar je op dit moment geen ruimte voor hebt? Dan is het inhuren van een specialist een goede oplossing. Of het nu gaat om een project, opvang van kortdurend verlof van een werknemer of een periode tussen twee vacatures in.

Met detachering op maat van BMD Advies heb je niet één specialist die aan jouw uitdagingen werkt, maar op de achtergrond ook ons volledige team met ieders eigen expertise. Zo ben je ook zeker van kennis en capaciteit als je prioriteiten veranderen.

Volledige QHSE-ondersteuning

Van een of geen QHSE’ers naar een volledige QHSE-afdeling tot je beschikking. Met detachering op maat heb toegang tot al onze kennis, specialismen en digitale tools. Altijd op maat en voor een vaste prijs. Zo sta je niet voor verrassingen en ben je zeker van een professionele QHSE-bedrijfsvoering. Veranderen jouw prioriteiten? Dan verandert jouw team.

Eén aanspreekpunt

We maken je het makkelijk door een specialist als contactpersoon aan te wijzen. Deze collega is jouw ingang tot al onze expertises en diensten. Veranderen je prioriteiten? Onze adviseur kent jouw organisatie en uitdagingen en linkt bij ons de juiste collega aan de juiste uitdaging.

Maatwerk oplossingen

Geen organisatie is hetzelfde, dat maakt dat wij uiteenlopende uitdagingen en ambities zien. Voordat onze collega’s aan de slag gaan leren we jouw bedrijf, processen en strategie kennen. Dat is wat onze detacheringsdiensten ‘op maat’ maakt.

 

Ons team

Deze collega's staan klaar om jouw QHSE ambities te realiseren

Kan jouw organisatie de expertise en ervaring van onze collega’s wel gebruiken? Neem contact op met jouw uitdaging!

Neem contact op

Adviseur Arbo en Veiligheid

Adviseur QHSE

Senior adviseur en partner

Adviseur Arbo en Veiligheid

Senior adviseur en partner