Bas Haandrikman

Coördinator Marketing en Netwerk

“Dagelijks werk ik aan de online aanwezigheid en uitstraling van BMD Advies door het hele land en coördineer ik de processen daaromheen.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Ik werk sinds 2019 bij BMD Advies. Wat meteen opvalt, is de diversiteit aan leeftijden onder collega’s. De balans tussen ‘veteranen’ in combinatie met de mindset van ‘junioren’ brengt een hele leuke dynamiek met zich mee op de werkvloer. Door te werken aan een gezamenlijk doel zie je verschillende generaties het beste in elkaar naar boven halen.

Dagelijks werk ik aan de marketingdoelstellingen van BMD Advies met nadruk op het online/digitale deel van mijn vak. Ik zal je het marketingjargon besparen en vat mijn werk dan ook altijd samen met ‘Ik help BMD Advies bij het bereiken van de juiste mensen, op de juiste plek, met de juiste boodschap’. Wat marketing bij BMD Advies zo ontzettend leuk maakt: we doen het gros zelf, naar onze eigen inzichten en best practices waardoor we snel schakelen. Met het motto ‘Goed genoeg is niet goed genoeg’.”

Buiten mijn werkdag

“Ik woon samen met mijn man en hond in Nijmegen op 2 minuten fietsen van ons kantoor. Als ik niet aan het werk ben brouw ik mijn eigen bier als ‘Brouwerij Morgen Vrij’, mag ik graag klussen in huis en in de moestuin, verzamel ik LP’s en loop ik met onze hond door het bos of langs de Waal. Ook ben ik vaak op een festival of bij een concert te vinden. Aan het einde van de dag neem ik graag de tijd om films en series te kijken of om te gamen, uiteraard onder het genot van een eigen gebrouwen biertje.”