Emma van Deursen

Adviseur Milieu en Energie

“Als afgestudeerd Integraal Veiligheidskundige spring ik direct in het diepe bij BMD Advies. Er wordt een groot beroep gedaan op mijn uithoudingsvermogen (mentaal & fysiek), maar dat is echt geen probleem in vergelijking met mijn sportervaringen.”

Waar ligt mijn interesse?

“Al vroeg in de sportwereld had ik oog voor veiligheid en vroeg mij geregeld af ‘Gaat dat wel goed?’. Mijn studiekeuze leidde mij naar de wereld van integrale veiligheid. Een begrip vol afwisseling waarbij een breed spectrum aan kennis komt kijken. Van het indelen van een magazijn bij het ene bedrijf tot aan een productieafdeling met veel transportbewegingen. En weer bij een ander bedrijf hebben zelfs vindingrijke energiebesparende oplossingen een kritisch oog nodig. Voor mij is het veel kennis opdoen en mij verdiepen in nieuwe onderwerpen, daar ligt nu mijn interesse. Daarnaast wil ik mijzelf specialiseren binnen de expertises van BMD Advies. Waar de kernwaarden vakmanschap, vriendschap en passie mij in het bijzonder aanspreken. En dat ondernemerschap komt vanzelf door mijn vliegende meeloop-start samen met mijn collega’s.”

Wat houdt mij van de straat?

“Nou eigenlijk niets, want vele kilometers leg ik juist af op de straat! Wielrennen is mijn sport. Vooral de natuur en het buiten zijn maakt mij blij en op de fiets zie je gewoon meer van de wereld. Ik voetbalde al jong in een eredivisie team, maar heb nu mijn bakens verzet. Sinds enkele jaren stort ik mij op het wielrennen op hoog niveau, waar ik veel voldoening uit haal. Gemiddeld 15 uur trainen per week is mij niet vreemd. Mijn uithoudingsvermogen om in rap tempo veel kennis op te doen, kan dus wel een stootje hebben. BMD Advies geeft mij daarbij de kans om mijn werk met mijn sport te combineren. En nu blijken er bij BMD heel wat wielrenners onder de adviseurs te zitten, dus dat is ook nog eens een leuke bijkomstigheid.”