Guido Salet

Partner

“Iedere dag opnieuw met passie en positieve energie in verbinding met onze fantastische (potentiële) klanten. Ondernemers, managers, QHSE-professionals oprechte aandacht geven en goed luisteren: wat houdt ze bezig. Respectvol als vrienden bespiegelen en ze niet het bos in sturen, maar echt verder helpen met hun uitdagingen.”

Waarom werk je bij BMD Advies?

“Ik werk inmiddels meer dan 30 jaar bij een heel bijzondere club. En als je al dus vanaf het ontstaan bij BMD Advies werkt, ben ik trots op het feit dat ik nog steeds bij de klanten van het eerste uur aan tafel zit om te sparren in de uitdagingen van hun bedrijfsvoering. Maar eigenlijk is “werken bij” niet de juiste duiding. BMD Advies is voor mij meer een way of life. In deze tijd is het niet normaal dat je zo lang bij eenzelfde organisatie werkt. Maar ben in de gelukkige omstandigheid dat ik mij ook binnen de organisatie altijd heb kunnen ontwikkelen door middel van het invullen van verschillende rollen en daarmee samenhangende verantwoordelijkheden. Vertrouwen krijgen, handen uit de mouwen steken en kansen pakken. En dat in een continu lerende, inspirerende en enthousiaste werkomgeving met elke dag mooie verbindingen tussen de jonge, nieuwsgierige schoolverlaters en de ervaren “grijze haren”. Openheid in leren van elkaar en samenwerken om de beste prestaties te leveren.

En ja, een dagelijkse dosis humor en luchtigheid draagt ook bij aan een fijne werkomgeving en veel werkplezier. Een way of life omdat de waarden waarvoor we staan: vakmanschap, vriendschap, ondernemerschap en passie ook naadloos aansluiten bij mijn eigen persoonlijke waarden. Die waarden zijn niet zomaar op een achter namiddag bedacht, maar ze vormen het DNA – onze ziel – en zijn het kompas waarop wij dagelijks opereren.

Visie van BMD Advies is ook om lange duurzame relaties met onze klanten aan te gaan, ze echt te helpen naar een blijvend hoger niveau in de QHSE-bedrijfsvoering. Elke dag opnieuw ben ik daarover in verbinding met de klant om vervolgens ook vanuit de uitdaging te bezien hoe we met ons fantastische team van QHSE-professionals, energie-specialisten en Netwerk partners, samen met de klant het gewenste resultaat gaan bereiken.”

Buiten mijn werkdag

“Ook privé ga ik voor lange duurzame relaties, ik ben een echte familieman en kan enorm genieten van een volle stamtafel in de keuken met mijn kinderen, aanhang en vrienden. Heb enorme passie voor mijn voetbalclub. Dat betekent pijn kunnen lijden, maar gelukkig ook van het succes kunnen genieten. Wandel en fiets veel en maak mijn handen graag vuil in de tuin. En vindt een leuke trip maken ook niet verkeerd.”