Henk Krols

Senior adviseur

“In 1991 heb ik van vergunningverlener bij de overheid de overstap gemaakt naar milieuadviseur bij BMD Advies. Dit vanuit mijn overtuiging dat ik in deze rol mijn kennis en ervaring beter kan inzetten om samen met het bedrijf vooruitgang te boeken. Milieuadvies heeft zich gaandeweg verbreed met duurzaam- en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hier kan ik vol overgave mijn bijdrage aan leveren.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Mijn kracht zit hem in het bij elkaar brengen van ogenschijnlijk tegengestelde belangen en het ombuigen hiervan naar pragmatische oplossingen. Met het bespreken en doorgronden van wederzijdse belangen is vaak meer te bereiken dan door met elkaar de strijd aan te gaan. Door mijn helicopterview kan ik een goede match maken tussen klanten en adviseurs. Het blijft tenslotte mensenwerk!”

Buiten je werkdag

“Mijn vrije tijd vul ik in met sportieve activiteiten, waarbij de turnsport mijn passie is. Naast mijn ‘handstanden’ in de turnzaal ben ik enthousiast jurylid. Om in conditie te blijven loop ik hard en mountainbike ik in de bossen van Dorst. Daarnaast speel ik recreatief volleybal. In de winter ben ik een fanatieke skiër en ben ik gestart met schaatslessen. Het jaar rond bewegen, daar krijg ik energie van.”