Mike Vrijmoet

Adviseur Managementsystemen

“Mijn naam is Mike Vrijmoet en voordat ik trotse Brabander werd in 2023, woonde ik in het mooie Rotterdam. Mijn werkervaring start in het Rotterdamse havengebied. De laatste jaren heb ik gewerkt als Manager Projecten en Managementsystemen in een dynamische en snel groeiende organisatie, gericht op de Automotive industrie en High Tech. Werken volgens de LEAN en Six Sigma principes stond hier centraal. Op dit moment werk ik voor BMD Advies als adviseur Managementsystemen.”

Waarom BMD Advies

“In 2010 maakte ik voor het eerst kennis met managementsystemen. Na deel te hebben genomen aan mooie projecten bij diverse ondernemingen heb ik de nodige -praktijk- ervaring mogen opdoen. Deze ervaring heeft ertoe geleid dat ik managementsystemen pragmatisch benader en ervan overtuigd ben dat ze ons en onze belanghebbende een groot aantal voordelen op kunnen leveren. Ik word zeer enthousiast van het thema ESG ben dan ook altijd nieuwsgierig hoe bedrijven en de medewerkers hier invulling aan geven en hun drijfveren op dit gebied.”

Buiten mijn werkdag

“Mijn vrije tijd besteed ik aan- en met mijn gezin, waaronder twee jonge kinderen. Als ik dan echt even voor mijzelf heb, dan ben ik graag aan het klussen in- en rondom huis, mountainbiken, fitness en boksen.  Met de hond het bos in kijk ik ook erg naar uit. Op zondag sta ik graag met mijn vrouw en een fles wijn in de keuken, om een Indonesische of Italiaanse maaltijd te bereiden voor eenieder die aan wil schuiven.”

Expertise:

  • Management & Systemen: Lean en Six Sigma