Mitchell van Gaal

Junior adviseur

“Mijn naam is Mitchell van Gaal en ik werk sinds januari 2023 bij BMD Advies. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding integrale veiligheidskunde. Mijn functie mag ik uitvoeren vanuit Tilburg, al rijd ik met veel plezier heel Zuid-Nederland door om klanten te helpen.”

Wat maakt mijn werk zo leuk

“Ik ben er trots op om als junior Arbo adviseur mensen te helpen met een veilige werkomgeving. Ik vind het ontzettend leuk om bij veel bedrijven binnen te mogen kijken en verschillende mensen te leren kennen. Dat geen enkele dag hetzelfde is, daagt me uit om steeds meer te leren en zorgt ervoor dat ik met een lach op pad ga. Al is de vertrouwde omgeving van het kantoor in Tilburg met zulke fijne collega’s ook wel heel erg fijn.”

Buiten mijn werkdag

“In mijn vrije tijd ben ik vooral met sport bezig. Zo zit ik regelmatig op de wielrenfiets om stukje bij beetje Nederland te ontdekken of laat ik binnen achter een (digitaal) schaakbord mijn hersenen kraken. Toch is en blijft mijn grootste hobby voetbal! Lekker met vrienden een paar keer in de week een balletje trappen waarbij alle drie de helften belangrijk zijn!”