Roos Garritsen

Junior adviseur Arbo & Veiligheid

“Na een bachelor Integrale Veiligheidskunde ben ik sinds december 2023 werkzaam bij BMD Advies Centraal als Junior adviseur Arbo & Veiligheid.”

Wat doe je precies?

“Vanuit de opleiding word je, zoals de naam al zegt, integraal opgeleid. Tijdens de zoektocht naar mijn eerste grote mensenbaan ben ik bewust gaan zoeken naar een bedrijf waarin ik mij kon gaan specialiseren. Ik zocht een werkgever die mij die uitdaging kon bieden. BMD Advies geeft mij de mogelijkheid te groeien en ontwikkelen als starter binnen het werkveld.

Tijdens mijn minor ‘inleiding in de toegepaste psychologie’ ben ik erachter gekomen dat de combinatie van veiligheid en het menselijke gedrag mij fascineert. Het ‘waarom doe je het op deze manier’ vind ik een interessante vraag die binnen dit werkveld zeer relevant is. Veiligheid heeft alles met gedrag te maken en andersom ook. In de korte periode dat ik werkzaam ben bij BMD Advies ben ik al veel langs verschillende klanten geweest in de maakindustrie. Een van de kernwaarden die BMD Advies heeft, vriendschap, zie ik direct terug. Het contact met klanten, de betrokkenheid en openheid vind ik bijzonder om te zien. De diversiteit maakt het dat iedere dag een nieuwe uitdaging is.”

Buiten mijn werkdag

“Buiten mijn werkdagen ben ik vaak met vriendinnen in de stad te vinden. Een avondje op het terras of op de dansvloer zit er bij mij ieder weekend wel in. Ook vind ik het leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Een strandvakantie of een citytrip ben ik altijd voor in. Verder probeer ik twee keer per week te boksen, een heerlijke uitlaatklep.”