Tom Brabers

Officemanager

“Sinds 2020 ben ik werkzaam bij BMD Advies als Office / Facilitair manager. Het werken bij BMD Advies betekent voor mij werken in fijne werkomgeving. Met prettige collega’s die elk enorm gemotiveerd zijn en veel plezier halen uit het ondersteunen en adviseren van bedrijven.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Binnen BMD advies draag ik zorg voor het reilen en zeilen binnen onze mooie kantooromgeving. Ik ondersteun collega’s op alle mogelijke gebieden zodat zij onbezorgd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast hou ik de facilitaire dienstverlening op peil en breiden we dit waar mogelijk is uit met nieuwe ideeën. Dat is iets waar ik veel energie van krijg.”

Buiten je werkdag

“In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig. Op een stuk land in mijn woonplaats Kaatsheuvel ben ik in 2019 gestart met een moestuin. Hier breng ik ook mijn passie voor dieren in de praktijk, gerealiseerd door de komst van een aantal geiten, schapen, eenden en kippen.

Daarnaast ontdek ik graag de mooie plekken, in Nederland en daarbuiten, op de motor. Mijn hart gaat sneller kloppen van een mooie avondrit met ondergaande zon op het vizier!”