Milieupraktijkdag – Reymerink

Op donderdag 10 oktober nemen we weer een kijkje in de keuken bij een van onze Netwerkleden, dit jaar is dat Reymerink. Het programma wordt verzorgd door BMD adviseur Robert Schut en door de gastlocatie.

Milieu in de praktijk

Elk jaar gaan organiseren we een bedrijfsbezoek bij een van onze leden. Dit jaar zijn we te gast bij Reymerink. Reymerink is de producent en leverancier van een ruim assortiment cosmetische vloeistoffen, vloeistoffen voor reiniging & desinfectie en vloeistoffen voor industriële toepassing.  De producten worden o.a. gebruikt door pedicures, podologen, huisartsen, tandartsen, nagelstudio’s, tattoo shops, schoonheidsspecialisten, (chemische) wasserijen, drogisterijen en industriële bedrijven.

Tijdens de Milieupraktijkdag wordt er dieper ingegaan op een milieuthema, bijvoorbeeld circulariteit. Dit thema wordt t.z.t bekendgemaakt. Ook het gastbedrijf laat zien hoe zij in de praktijk aan de slag gaan met dit thema. Een rondleiding door het bedrijf hoort daar natuurlijk ook bij. Het productieproces ervaren we live op locatie. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan alvast aan.

Benieuwd naar het programma van een praktijkdag? Ontdek de terugblik van de Arbopraktijkdag bij Fermacell.

Programma

Het programma wordt t.z.t. bekendgemaakt.

Meld je aan

Dit QHSEvent is kosteloos voor deelnemers van het BMD Netwerk. Nog geen lid van het BMD Netwerk? Geen probleem. Je kan een keer vrijblijvend deelnemen.Event informatie
  • 10 oktober 2024
    Locatie: Reymerink B.V.
    Fort Ruigenhoek 4, 1358 DA Almere
    Tijd wordt t.z.t. bekendgemaakt.

    Exclusief voor deelnemers BMD Netwerk. Nog geen deelnemer? Meld je dan eenmalig vrijblijvend aan om kennis te maken.