Yvonne Aalberts

Adviseur Arbo & Veiligheid

“Dienstbaarheid staat bij mij voorop en ik help graag iedereen op weg zodat je een stapje verder komt. Ik vind mijn grootste passie op dit moment in mijn werk en heb heel wat jaren ervaring op het gebied van arbo en veiligheid. Ben gewoon niet te beroerd om iets te doen, ook al is het niet direct mijn vak.”

Wat maakt mijn werk zo leuk?

“Dat mijn werk heel erg wisselend is, dat maakt het leuk! Als adviseur kom je bij verschillende bedrijven over de vloer. Je bent bij elke projectopdracht tijdelijk onderdeel van de organisatie en bewaakt de voortgang op weg naar een goed resultaat. Het is voor mij de gewoonste zaak van de wereld dat bedrijven hiermee ook zichzelf ontwikkelen. Ik ben een allrounder op hoofdlijnen en weet van alle QHSE-gebieden iets. Is het zeer specialistisch dan word ik leergierig om nieuwe kennis op te doen. Als teamspeler werk ik graag samen. De variëteit aan diensten en opdrachten bij BMD Advies trekt mij met name aan, maar ook werken binnen een team van ruim 80 landelijke experts. Je bent onderdeel van een groter geheel en specifieke vakgroepen bundelen alle kennis en kunde bij elkaar. Mijn instelling is leren van een ander en het is mooi meegenomen als een ander van mij leert.”

Wat ik buiten mijn werkdag doe?

“Eerlijk gezegd ben ik op dit moment het liefst met mijn vak bezig en mijn gezin. Alle momenten van de dag vind ik fijn en plan een reisje graag binnen Europa. Ben het liefst onder de mensen, ga er met mijn hond op uit of onderneem spontaan ontspannen uitjes met mijn tienerdochter. Ik hou van de mooie dingen in het leven en neem de dag zoals hij komt. Ik sta eigenlijk altijd ‘aan’ op een positieve manier, zowel privé als in mijn werk. Of het nu hier of aan de andere kant van de wereld is, mijn hart ligt gewoon bij de dingen die ik graag doe en leuk vind.”

Expertise

  • Arbo & Veiligheid: ISO 14001, 45001 en 9001, onderhouden van managementsystemen, operationele ondersteuning, service- en projectorganisatie, voorlichting & training, RI&E specialisatie.