CSRD: Geen sprint maar een marathon!

Voorkom problemen en start snel met het verzamelen van de juiste gegevens. Tijdens dit Webinar kom je te weten wat deze verplichte Duurzaamheidrapportage voor jouw bedrijf betekent.

Op 4 april geven Laura Nelissen en Joey Bansberg om 10.00 uur een webinar over de CSRD: Geen sprint maar een marathon! Meld je aan!

Voorkom problemen. Begin op tijd!

Vanaf 2025 moeten veel bedrijven voldoen aan de Europese CSRD verplichting. Dat klinkt nog ver weg, maar die tijd heb je ook nodig. Krijg in dit Webinar antwoord op de volgende vragen: Waarom is het belangrijk om nu al te beginnen? Wat houdt deze Duurzaamheidrapportage in? Hoe en waar moeten we starten?
Laura Nelissen en Joey Bansberg informeren je tijdens dit Webinar over de te nemen stappen, laten je zien hoe het tijdpad tot de oplevering van de rapportage eruit ziet en hoe je op dit ogenblik het best kan beginnen.

Daarnaast delen we in dit Webinar diverse interviews met ervaringsdeskundigen uit de praktijk, met hen bespreken we:

  • De impact rond het verzamelen van een grote hoeveelheid gegevens;
  • Een handige tool voor het verzamelen en ordenen van de juiste gegevens;
  • En de onvermijdelijke samenwerking met de accountant.

Kun je niet op 4 april? Meld je dan alsnog aan! Onze Webinars worden opgenomen en we sturen achteraf de replay naar iedereen die zich inschrijft.

Programma

Het webinar start op 4 april vanaf 10.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens en na het webinar is er de ruimte om vragen te stellen aan onze adviseurs.

Inschrijven


Event informatie
  • 04 april 2023
    Online