De Milieupraktijkdag 2023

Op dinsdag 10 oktober mogen we een kijkje in de keuken nemen bij Forbo Flooring. Het programma wordt verzorgd door BMD adviseur Arie Huisman en door Forbo Flooring.

Milieu in de praktijk

Elk jaar gaan organiseren we een bedrijfsbezoek bij een van onze leden. Dit jaar zijn we te gast bij Forbo Flooring (onderdeel van Forbo Group). Forbo Flooring produceert en levert vloerbedekkingen voor bedrijven en de consumentenmarkt.

Tijdens de Milieupraktijkdag vertelt milieu adviseur Arie over de ontwikkelingen van afgelopen jaar. Forbo Flooring laat zien hoe zij in de praktijk aan de slag gaan met milieu. Een rondleiding door het bedrijf hoort daar natuurlijk ook bij. Het productieproces en de hun aanpak voor duurzaam werken ervaren we live op locatie. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan alvast aan.

Beperkt aantal plekken: Gezien de veiligheid tijdens rondgang zijn er tijdens de praktijkdag een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt, is het mogelijk je in te schrijven voor de reservelijst.

Meld je aanEvent informatie
  • 10 oktober 2023
    Locatie: Forbo Flooring
    Industrieweg 12, 1566 JP Assendelft

    Programma wordt t.z.t bekendgemaakt

    Exclusief voor deelnemers BMD Netwerk. Nog geen deelnemer? Meld je dan eenmalig vrijblijvend aan om kennis te maken.