Jeroen Verkuyl

Senior adviseur - Extern vertrouwenspersoon

“Mensen en (daarmee) bedrijven helpen ontwikkelen, maakt mij nog altijd erg blij. Bij BMD Advies, waar ik sinds 1 maart 2021 werk, houd ik mij samen met enkele collega’s bezig met onder meer het ontwikkelen van leiderschap, strategie, veiligheidscultuur en -gedrag  in technische bedrijven.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Ik voer voor BMD Advies bij klanten leiderschapstrajecten uit, adviseer bij strategieontwikkeling, cultuurverandering en psychosociale arbeidsbelasting (PSA), ondersteun bij teamontwikkeling en werk als managementcoach en extern vertrouwenspersoon. Hierbij maak ik de laatste jaren altijd gebruik van Lumina Spark, een prachtig hulpmiddel en een perfecte objectieve basis voor persoonlijke- en teamontwikkeling. Bij de veiligheidscultuur- en gedrag projecten werken wij graag met de Safety Culture Ladder (SCL).”

Buiten je werkdag

“Mijn belangrijkste hobby speelt zich af in de natuur: het onderhouden van een natuurterrein dat bestaat uit bos en heide. Ik hou enorm van de natuur en zet mij privé en zakelijk in voor de ontwikkeling van een betere, duurzame wereld. Daarnaast loop ik hard, met name lange afstanden, luister ik veel naar muziek en speel ik piano.”

Expertise

  • Arbo en veiligheid: Veiligheidscultuur