Jeroen Verkuyl

Senior adviseur

“Mensen en (daarmee) bedrijven helpen ontwikkelen, maakt mij nog altijd erg blij! Bij BMD Advies, waar ik sinds 1 maart 2021 werk, houd ik mij samen met enkele collega’s bezig met onder meer het ontwikkelen van leiderschap, strategie, veiligheidscultuur en -gedrag in technische bedrijven.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Ik voer voor BMD Advies bij klanten leiderschapstrajecten uit, adviseer bij strategieontwikkeling en cultuurverandering, ondersteun bij teamontwikkeling en werk als managementcoach. Hierbij maak ik de laatste jaren altijd gebruik van LuminaSpark, een prachtig hulpmiddel en een perfecte objectieve basis voor persoonlijke- en teamontwikkeling. Daarnaast help ik bedrijven met het aanvragen van en uitvoeren van SLIM-subsidietrajecten.”

Buiten je werkdag

“Mijn belangrijkste hobby speelt zich af in de natuur: het onderhouden van een natuurterrein dat bestaat uit bos en heide. Ik hou enorm van de natuur en zet mij privé en zakelijk in voor de ontwikkeling van een betere, duurzame wereld. Daarnaast loop ik hard, met name lange afstanden, luister ik veel naar muziek en speel ik piano.”