Nieuws

“Moet ik voldoen aan de CSRD-rapportageplicht?” Doe de scan!

Ben je actief in het werkveld van duurzaamheid of speel je op dit vlak een rol in jouw organisatie? Dan kan de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) niet aan je voorbij zijn gegaan.

Maar hoe weet je of jouw organisatie aan deze verplichting moet voldoen? En als jouw organisatie rapportageplichtig is, wanneer moet je rapporteren?

Ontdek of en wanneer jouw organisatie moet voldoen aan de CSRD

Met onze scan heb je binnen 2 minuten inzicht in jouw rapportageplicht en de deadline die geldt voor jouw organisatie. Na het beantwoorden van een aantal vragen krijg je direct te zien of jouw organisatie moet rapporteren en wanneer deze rapportage klaar moet zijn.

Klik hieronder op de blauwe knop “Start de scan“.

Ik moet voldoen aan de CSRD

Geeft de scan aan dat jouw organisatie moet voldoen aan de CSRD-rapportageplicht? Dan moet er tijdig een rapportage worden opgesteld en gecontroleerd door een accountant. Vervolgens moet deze rapportage jaarlijks worden geactualiseerd en gepubliceerd als onderdeel van het jaarverslag van jouw organisatie.

Hoe BMD Advies jouw organisatie helpt

BMD Advies kan jouw bedrijf van begin tot eind ondersteunen bij de invulling van de CSRD-rapportageplicht. We werken met een slimme, digitale oplossing die van de CSRD-rapportage een dynamisch proces maakt. Dit is niet alleen makkelijker, maar kan ook het startschot geven voor datagedreven duurzame bedrijfsvoering!

Aan de slag met vakgenoten?

Tijdens onze community of practice werk je in groepsverband aan de CSRD-rapportage van jouw organisatie. Een licentie voor onze digitale oplossing zit hierbij in begrepen! Benieuwd hoe wij dat doen? Ontdek onze Community of Practice CSRD.

Liever individuele begeleiding? Ook dat is mogelijk! Neem daarvoor contact op met onze adviseurs.

Contact opnemen
Corporate Sustainability Reporting Directive

Slim voldoen aan de CSRD? Download onze brochure!

BMD Advies ondersteunt bedrijven bij het voldoen aan de CSRD-rapportageplicht. Ontdek hoe we dit doen met onze Community of Practice!
Meer over onze EED-dienstverlening
Lees verder

Meer over duurzaamheid