Downloads

Bouwen aan je omgevingsvergunning – Download de poster

Hoe eerder expertise wordt toegevoegd, des te groter de kans dat eventuele valkuilen worden voorkomen. Je kunt maar beter voorbereid zijn en weten welke elementen in de Omgevingswet een rol spelen bij jouw toekomstbestendige vergunningsaanvraag.

Een toekomstbestendige vergunning

Ben je als ondernemer druk met ondernemen en ontwikkelen? Of heb je niet alle kennis in huis? Dan is het raadzaam een expert voor vergunningaanvragen mee te laten denken in het hele vergunningstraject. Wat er allemaal bij een vergunningaanvraag komt kijken is misschien complexer dan je denkt. Wij maken het je direct makkelijk met onze Omgevings poster waarbij jij het hele ‘plaatje’ compleet overziet. Met andere woorden: Waar moet je beginnen? Waar moet je allemaal rekening mee houden?

Nu dat de Omgevingswet weer is uitgesteld bevindt jouw bedrijf zich misschien in een dilemma: Moet je nu voor of na de inwerkingtreding een vergunning aanvragen? Wat zijn de voor- en nadelen nu of daarna?  

Van oriëntatie tot concreet advies ‘Download nu!’

Om je te oriënteren op een vergunning hebben wij alle informatie die jij nodig hebt samengevat in een de poster ‘Bouwen aan je omgevingsvergunning’. Waar moet je op letten, wat zijn de valkuilen, hoe werkt het hele proces in de praktijk? Welke partijen moet je allemaal betrekken bij deze plannen? We geven antwoord op deze vragen met tips en adviezen voor de praktijk. Je oriënteert je op alles wat er bij een aanvraag omgevingsvergunning komt kijken. Van A tot Z het hele ‘Proces van realisatie’ in beeld. Ga je liever een stapje verder en wil je dieper op de materie in gaan? Onze vergunningsexperts denk met je mee.

Expertise

Omgevingsvergunning

Alle informatie die je nodig hebt, samengevat in onze omgevingsvergunning poster!

Je ontvangt zo direct de poster in jouw mailbox.

Zeker zijn dat je niets mist? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Lees verder

Meer over milieu & omgeving