Noël van Keeken

Junior Milieuadviseur

“Ik ben afgestudeerd Chemisch-Fysisch Analist en Milieukundige. Ik ben sinds maart 2022 werkzaam bij BMD Advies. Mijn vaste standplaats is Goes in het prachtige Zeeland, daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden op het kantoor te Tilburg.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“Ik ben onderdeel van de werkgroep milieu & omgeving. Ik werk mee aan (complexe) omgevingsvergunningen voor een divers klantenbestand.
Vanuit mijn opleiding aan de HAS Hogeschool heb ik met verschillende type bedrijven kennis gemaakt. Van de grote adviesbureaus, melkveehouders tot innovatieve starters. Uit deze waardevolle interacties is duidelijk geworden dat mijn voorkeur uitgaat naar de socialere bedrijfsculturen. Nieuwe collega’s krijgen de ruimte om kennis te maken met elkaar en goed te settelen in het bedrijf. Anderzijds ziet BMD Advies het onbenutte potentieel in de medewerkers en is er ruimschoots aandacht voor het door ontwikkelen van bestaande- maar ook nieuwe skills.”

Buiten je werkdag

“Ik ben een gepassioneerd lezer. Elke dag sta ik eerder op om mijn dag te beginnen met een boek en een bakje koffie. Daarnaast ben ik in het weekend bezig met het onderhouden van de planten en struiken op de ouderlijke boerderij. Door een inspirerende presentatie over voedselbossen probeer ik die benadering ook thuis toe te passen. Het afstappen van monoculturen en bewegen in de richting van verschillende soorten die elkaar ondersteunen vind ik zeer intrigerend.”