Nout Vlutters

Junior accountmanager

“Ik ben in 2023 afgestudeerd in Business Management en ik ben vastbesloten om een carrière op te bouwen die draait om duurzame oplossingen en het opbouwen van sterke klantrelaties. Ik ben trots dat ik deze bij BMD ben gestart. Deze combinatie van passie voor duurzaamheid en het creëren van waardevolle klantbanden is voor mij de sleutel tot succes. Ik ben enthousiast om te leren, te groeien en bij te dragen aan bedrijven die zich richten op een betere toekomst voor zowel het bedrijfsleven als de samenleving.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Wat mijn werk zo leuk maakt, is de mogelijkheid om duurzame oplossingen te bieden en mensen te helpen bij het vinden van antwoorden op hun problemen. Deze betrokkenheid geeft me energie en voldoening, terwijl het opbouwen van sterke relaties met klanten en collega’s een extra dimensie aan mijn werk toevoegt. Het voelt alsof we samenwerken als vrienden, en dat maakt elke dag de moeite waard.”

Buiten mijn werkdag

“Buiten mijn werkdag vind ik het belangrijk om een evenwichtige levensstijl te behouden. Reizen is een passie van mij; het stelt me in staat om nieuwe plekken te ontdekken en mijn horizon te verbreden. Sporten, vooral boksen, is een geweldige uitlaatklep om fysiek en mentaal in balans te blijven. Maar het zijn mijn vrienden en familie die mijn leven verrijken. Samen genieten we van lekker eten en het buitenleven, omdat er niets zo verfrissend is als een frisse neus halen en even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.”