Jonathan Vrijman

Adviseur

“Mijn naam is Jonathan Vrijman. Ik ben 27 jaar oud en sinds ruim drie jaar actief als QHSE-adviseur bij BMD Advies. Mijn werkzaamheden omvatten onder meer het aanvragen van vergunningen voor bedrijven, uitvoeren van interne controles bij bedrijven op het gebied van wet- en regelgeving en analyseren van bestemmingsplannen. Daarnaast voer ik ook detacheringsopdrachten uit bij klanten, zoals bij drinkwaterbedrijf Oasen als adviseur vergunningen.”

Wat is er zo leuk aan mijn werk?

“Het leuke van mijn werk vind ik de afwisseling. Het ene moment ben je bij een klant om een interne controle uit te voeren, het andere moment zit je met collega’s samen aan een product of opdracht te werken. Elke dag is weer verschillend! Het is ook erg leuk om vergunningen voor klanten te ontvangen waar we veel werk aan hebben gehad. Dat geeft een gevoel dat je van toegevoegde waarde bent voor de klant!”

Buiten mijn werkdag

“Buiten mijn werkdag voor BMD om ben ik actief als gemeenteraadslid in Barendrecht en dit doe ik met veel plezier. Soms zitten er lange dagen tussen waarbij ik overdag voor BMD werk en ’s avonds deelneem aan vergaderingen op het gemeentehuis. Maar ook dat werk geeft veel voldoening. Met mensen in gesprek gaan en hun wensen en problemen aankaarten in de politiek, daar krijg ik juist energie van! Verder ben ik actief als voetballer bij een vriendenteam bij A.S.W.H. in Hendrik-Ido-Ambacht en ben ik actief als jeugdleider in onze kerk in Zwijndrecht. Verder houd ik onder andere van reizen, auto’s, wandelen in de natuur en afspreken met vrienden!”

Expertises

  • Milieu & omgeving: Vergunningaanvragen