Kees Kraaiveld

Adviseur en directeur

Sinds 2022 werk ik bij BMD als adviseur en directeur. Ik vind het belangrijk om te werken aan een wereld waarin we goed voor de planeet en elkaar zorgen. Samen met mijn vrouw heb ik drie kinderen.

Wat is er zo leuk aan mijn werk?

Ik vind het gaaf om bedrijven en mensen te helpen bij hun uitdagingen op het gebied van QHSE. Dat doe ik het liefst door onze opdrachtgevers echt vooruit te helpen en hen te ontzorgen. Altijd op een praktische manier, zodat iedereen kan bijdragen.

Bij BMD Advies werken betekent voor mij: werken met collega’s met drive en expertise. Humor en gezelligheid zijn voor mij belangrijke ingrediënten van iedere dag.

Buiten mijn werkdag

Buiten mijn werkdag geniet ik ervan om samen met vrouw en/of kinderen leuke dingen te doen. We hebben veel van de wereld gezien, in het buitenland gewoond en we proberen nog altijd veel te reizen. Ik vind het leuk om met vrienden en familie gezellig tijd door te brengen. Ik sla geen jaar de wintersport over en de tijd die overblijft vul ik met piano spelen, tennissen, hardlopen, fitnessen, racefietsen, zwemmen, motorrijden, koken, drone vliegen, kortom: ik verveel me nooit.

Waar ben ik goed in

Als gecertificeerde Hoger Veiligheidskundige heb ik als expertise Arbeidsomstandighedenbeleid. Hierin heb ik in sectoren als bouw, (maak)industrie, logistiek, maritiem en biotech veel kunnen leren en ook mooie dingen met opdrachtgevers samen kunnen neerzetten.

Daarnaast heb ik kennis van allerlei normen (ISO’s, VCA, CO2- en Veiligheidsprestatieladders) en zet ik mij in om dit praktisch te maken voor bedrijven. Ik geef les aan de opleiding Hogere veiligheidskunde en verzorg ook training in allerlei facetten van het vakgebied QHSE.