Wietse Huitema

Marketeer

“Bij BMD Advies ben ik terecht gekomen in de laatste fase van mijn opleiding Commerciële Economie. Via een project heb ik een afstudeerplek verworven. Na het afstuderen ben ik in dienst gegaan bij BMD Advies. Ik hou mij bezig met marketing en met het ontwikkelen van nieuwe producten. Een ontzettend leuke en afwisselende baan waarin ik mijn creativiteit de vrije loop laat.”

Wat doe je tijdens je werkdag

“In mijn werkzaamheden ben ik constant opzoek naar verbeteringen. Ik analyseer bestaande producten of oplossingen. Vervolgens kijk ik hoe iets tot stand is gekomen en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. De uitdaging zit in het zo inrichten van een oplossing die goed aansluit op de wens van de klant. In mijn werkweek is geen dag hetzelfde. Dit maakt het werk leuk en uitdagend. Ik ontwikkel continu nieuwe vaardigheden. Van grafisch ontwerp tot de inrichting van scans. Al met al biedt BMD Advies een mooie plek om mij volop te ontplooien.”

Buiten je werkdag

“Buiten BMD Advies ben ik erg actief en vaak te vinden in de boulderhal. Hier klim ik zo’n drie keer per week. Verder hou ik ontzettend van het maken van (houten)meubels. Ook hierbij pak ik graag die klussen op waarmee ik mijn kennis en ervaring uitbreid.”